Returnerer & refunderer køb fra

Kan du ikke lide farven? Maskinen er ikke det, du forventede?
Har du skiftet mening? Intet problem!

Når du handler hos os har du 14 dage på at returnere produktet og anmode om en tilbagebetale. Det er meget vigtigt, at du returnerer den med den originale emballage , siden vi først har åbnet, accepterer vi ikke produkterne.

Nogle specialbestillingsvarer (f.eks. fremstillet til ordre eller importeret specielt for en bestemt kunde) er ikke kvalificeret til indstillingen 14 dages retur.

Send os en e-mail:

Alle vores produkter er forsynet med et returret.
Alligevel kan du anmode om det her:

Når du sender e-mailen sender vi dig en bekræftelses-e-mail og det gør vi begynde den omvendte logistik. Vi tager os af alt.

Vigtigt: Omkostninger til levering, afhentning og lager trækkes fra det samlede refusionsbeløb. Når vi har kontrolleret produktet på lageret af vores teknikere, foretager vi refusionen inden for en maksimal periode på 7 arbejdsdage.

Vi holder dig informeret under hele processen.

Forskrifterne om forbrugeraftaler (information, annullering og yderligere gebyrer) 2013

I henhold til forskrifterne om forbrugeraftaler (information, annullering og yderligere gebyrer) 2013, du har ret til at annullere din ordre for enhver vare, der er købt fra dette katalog for fuld refusion. Dette gælder ikke for varer lavet til din specifikation, letfordærvelige varer eller varer købt i butikken.